Data Pro Self-assessment

Vul dit self-assessment in om te toetsen in hoeverre je al voldoet aan de eisen van de Avg (GDPR) voor verwerkers. Het self-assessment is gebaseerd op de acht principes van de Data Pro Code. Na het invullen krijg je per mail een totaalscore en een score per principe. In een korte toelichting vertellen we je bovendien welke maatregelen er per principe nodig zijn om 100% te scoren.

We raden je aan het self-assessment eerst uit te voeren als nulmeting. Op basis van de uitkomsten en de toelichting kun je bepalen welke maatregelen prioriteit krijgen. In Stap 3 bieden we een checklist en een Avg Toolkit die je helpen om deze maatregelen te nemen.

Je antwoorden worden niet gedeeld met derden en niet door ons gebruikt voor acquisitie. Op basis van alle resultaten trekken we wel enkele algemene conclusies die helpen onze dienstverlening te verbeteren. Zie voor meer informatie de privacyverklaring van Nederland ICT.

Andere Avg-tools

We ontwikkelden relevante tools om jou te helpen te voldoen aan de Avg.

Ledenvoordeel

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van de Data Pro Code en zien het graag de standaard in de markt worden. Daarom bieden we een aanzienlijk ledenvoordeel aan als je gebruik wilt maken van onze dienstverlening of jouw organisatie wilt laten certificeren.