20 december 2018

Welkom aan onze nieuwe leden

De afgelopen periode hebben we de volgende nieuwe leden bij Nederland ICT mogen verwelkomen: 

APPCOMM (LUPAGRUPA HOLDING B.V) – VORTUM-MULLEM

AppComm maakt online bedrijfsproces ondersteunende software zoals webapplicaties/ Apps/Webshops en websites. AppComm ontwikkelt nieuwe toepassingen en koppelt bestaande systemen.

BILGEADAM TECHNOLOGIES B.V. (DEN HAAG)

BilgeAdam Technologies B.V. is een IT service provider. Het bedrijf richt zich op Software Development (Java, Microsoft), Outsourcing, Consultancy (Digital Transformation, Big Data, EIM), Training en Managed Services.

BIOCRYPTOLOGY – MALTA

Biocryptology is een revolutionair platform voor snelle, klantvriendelijke en veilige toegang tot online en fysieke locaties. Met slechts een vingerscan via de sensor van de mobiele telefoon wordt toegang verkregen, waardoor gebruikersnamen, wachtwoorden, sleutels en andere gangbare toegangsmiddelen overbodig zijn. Hierdoor biedt Biocryptology de oplossing voor de problemen in verband met identiteitsfraude, datalekken en fysieke toegangscontrole.

DATALOGUE B.V. – AMSTERDAM

Datalogue B.V. ondersteunt bedrijven met hun online en offline marketing door het integreren van strategie, communicatie, analyse en techniek.

ITRAJECTUM B.V. – UTRECHT

iTrajectum levert naast consultancy, slimme systeemintegratie met het eigen Enterprise Service Bus (ESB)\Microservices platform genaamd: Easy bus. Het flexibele platform kan zowel in de cloud, on-premise als hybride staan en zo allerhande processen, partners en systemen met elkaar verbinden. Easy bus is voor het MKB en BizTalk gebruikers een krachtige aanvulling om efficiënter te ontwikkelen, bestaande oplossingen toekomstbestendig te maken en een veilige manier om gefaseerd oude systemen te vervangen.

LUGGAGE CARE B.V. (SCHIPHOL-RIJK)

Luggage Care B.V. is een online platform dat airlines met logistieke partijen koppelt, ten behoeve van het ophalen en inchecken van bagage aan huis. Met Luggage Care komt de incheckbalie naar de voordeur.

MICROCONTROL – WOUDENBERG

MicroControl biedt met ruim 20 jaar ervaring, advies, levering en implementatie op het gebied van ICT en richt zich op bedrijven tussen de 1 en 500 medewerkers, in een groot aantal branches. Ze zorgen ervoor dat werkplekken, telefonie en leveranciersnetwerken overal en altijd beschikbaar zijn. Outsourcing ICT Beheer & Onderhoud van Kantoor- en Bedrijfsnetwerken voor een vast bedrag per maand. ICT Strategie & Prognose, Hosting Cloud\On Premise\Hybride, 24/7 bij calamiteiten(SLA), Apps & Devices, Netwerken & Verbindingen, Firewall & Security.

NIEUWBOUW NEDERLAND B.V. (HENGELO)

Nieuwbouw Nederland B.V. is een volwaardige ICT partner (dienstverlener) in (voor) de vastgoed sector. Door werkzaamheden te verrichten voor zowel aannemers, projectontwikkelaars, makelaars, corporaties en gemeenten is er een volledig pakket aan producten en diensten (website en dashboard ontwikkeling, crm e.v) ontstaan die de processen rondom de ontwikkeling en marketing van woningbouw projecten eenvoudiger en efficiënter maakt.

TRADEINTEROP (UTRECHT)

Tradeinterop helpt zzp, mkb, grote ondernemingen en softwareleveranciers bij het elektronisch uitwisselen van facturen en orders. Tevens ondersteunt tradeinterop organisaties bij het onboarden van leveranciers/klanten om te e-factureren en e-orderen.