29 oktober 2018

Welkom aan onze nieuwe leden!

De afgelopen periode hebben we elf nieuwe leden mogen verwelkomen. We stellen ze even kort aan je voor:

2MAKEITWORK B.V. (Rotterdam)

2makeITwork is een full service Managed Service Provider voor het MKB en web developer met focus op maatwerk Business Intelligence oplossingen. Dankzij slimme ICT- en BI oplossingen zorgen zij ervoor dat klanten gemakkelijker samenwerken en dat processen sterk vereenvoudigd worden.

ANALITIQS B.V. (AMSTERDAM)

AnalitiQs is marktleider op het gebied van HR-analytics in Nederland en heeft als doel om organisaties beter te laten presteren door hen besluiten te laten nemen op basis van data-analyse: ‘Turning data into profit’. Ze helpen met het bepalen van de data & analytics strategie en de roadmap, het opzetten van een HR-analytics functie, het uitvoeren van projecten op het gebied van Data Management, Onderzoek, Rapportage en Analytics en ze bieden trainingen aan.

CAMARATE B.V. (WOGNUM)

Camarate is een ICT-dienstverlener met als expertise Microsoft en Cloud. Camarate levert diensten op het gebied van Cloud & ICT infrastructuren, Managed IT Services (Hosting & Beheer), Security Services en SharePoint & Office365.

DE JONG ANALYTICS & ADVIES (MAARSSEN)

De Jong Analytics & Advies helpt bedrijven om met Big Data Analytics allerlei businessvraagstukken te optimaliseren zoals assortimentoptimalisatie, verbeteren van de product-markt benadering, verspilling in bedrijfsprocessen verminderen en andere datagedreven vraagstukken. De dienstverlening loopt van een simpele proof of concept tot implementatie.

FLOW CONNECT B.V. (KUDELSTAART)

Flow Connect is gespecialiseerd in analytics, web-software, consultancy en e-learning voor de sierteelt, transport en logistieke sector in Nederland. Flow Connect ontwikkelt onder andere Management informatiesystemen m.b.v. Qlik Sense, Online ERP Software en Online
Maatwerk applicaties.

HIPPOLINE B.V. (MOORDRECHT)

HippoLine maakt van (domme) data slimme informatie. HippoLine is data-, GIS- en BI-specialist. Ze leveren verschillende producten en diensten. Voor organisaties die met hun data (nog) aan het begin staan of al vergevorderd zijn. De afgelopen tien jaar heeft HippoLine applicaties ontwikkeld voor banken, verzekeraars, hypotheekverstrekkers en de gezondheidszorg. Ze schakelen snel en pragmatisch. Proactief en innovatief handelen zitten in hun DNA.

HOT POTATOES (DEN HAAG)

Hot Potatoes levert Managed Application Hosting, Hot Platforms (IAAS-diensten) en Hot Containers (PAAS-diensten op basis van Red Hat OpenShift Container Platform) vanuit haar eigen Nederlandse datacenters.

METASTORE NEDERLAND B.V. (H.O.D.N. ECM SOLUTIONS) (RIJEN)

De specialist in het stroomlijnen van uw papieren- en digitale bedrijfsinformatie. Van oorsprong was ECMsolutions pionier op het gebied van fax automatisering. Hun expertise is in de loop der jaren verder uitgebouwd met Secure e-mail, Digitaal archief, Cloud Fax en BI dashboards.

MM-GUIDE B.V. (UTRECHT)

MM-Guide levert kennis, expertise, maatwerk en eigen oplossingen voor data-intensieve omgevingen.

SCHERPTHE B.V. (EINDHOVEN)

Scherpthe verkoopt, implementeert en ondersteunt Epicor ERP software en richt zich op kleine tot middelgrote productiebedrijven in de discrete industrie.

TYPEQAST NEDERLAND B.V. (AMSTERDAM)

Typeqast Nederland richt zich op de ontwikkeling van maatwerk IT-oplossingen zoals backoffice systemen, reserveringssystemen, platforms en e-commerce oplossingen.