4 december 2017

Welkom aan onze nieuwe leden!

De afgelopen periode hebben we weer heel wat nieuwe leden mogen verwelkomen. We stellen ze hieronder kort aan je voor:

All-CRM B.V. (Deventer)

All-CRM B.V. biedt SuperOffice CRM-oplossingen op maat voor bedrijven in de Automotive, Service, Dienstverlening, Industrie en in de sector Vermogensbeheerders. Deze oplossingen zijn in de Privat Cloud, SuperOffice online of in on-premise omgeving beschikbaar. Daarnaast ontwikkelt All-CRM B.V. additionele softwareproducten en maatwerk.

Cipix Internet B.V. (Rotterdam)

Cipix ontwerpt, realiseert en beheert websites op basis van Drupal CMS. We richten ons in het bijzonder op de ontwikkeling van kennisintensieve en corporate websites voor ondernemingen, non-profit- en overheidsorganisaties.

Data Praesideo B.V. (Eindhoven)

Data Praesideo B.V. is een onafhankelijk gespecialiseerd bureau dat haar klanten ondersteunt om geen slachtoffer te worden van welk ‘digitaal risico’ dan ook. Ze bieden Privacy & Security adviezen, training en certificering voorbereiding.

Firebrush Studios (Utrecht)

Firebrush Studios vertaalt complexe materie naar toegankelijke games en animaties. Ze werken voor de educatieve, applied en entertainment markt.

Floyd & Hamilton (Amsterdam)

Innovatief in online recruitment software. Floyd & Hamilton bestaat uit een team gedreven specialisten op het gebied van recruitment, employer branding, development en design. Ze ontwikkelen online oplossingen voor de opdrachtgevers om hun employer brand, de applicant experiences en het online recruitmentproces te verbeteren.

InfraVision (Gorinchem)

InfraVision is gespecialiseerd in Service Management. Ze implementeren service management oplossingen van ITRP Institute en BMC Software. Met het implementeren van bewezen processen, een effectief organisatiemodel en innovatieve tooling maken ze elke serviceorganisatie slagvaardig.

Kingston Technology Europe CO LLP (Haarlem)

Kingston Technology (1987) is ’s werelds grootste onafhankelijke producent van geheugenproducten. Ze staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid van producten, waarbij ze constant streven naar het overtreffen van de industrienormen. Met een internationaal netwerk van distribiteurs, resellers, retailers en klanten staan ze voor respect, loyaliteit, flexibiliteit en integriteit.

PM networking (Zaandam)

PM Networking is een ervaren ICT-bureau met kennis over de volgende vakgebieden: Kantoor Automatisering, Software Ontwikkeling en Internet Diensten. Door deze kennis te combineren en te werken in teamverband automatiseren zij daadwerkelijk de (bedrijfs-)processen binnen hun klanten. Naast het traditionele systeem- en netwerkbeheer is het voor hen een sport om de processen efficiënter in te richten. Regelmatig zetten ze hier maatwerk voor in. Eén van hun succesverhalen is bijvoorbeeld een webshop die real-time met de boekhouding communiceert over prijzen, voorraden, etc. Dit bespaart vele FTE’s op het gebied van content beheer, orderafhandeling, administratie en meer.

Take-IT-Over (Almere)

Take-IT-Over is een brede ICT-dienstverlener die de complete automatisering incl. VOIP telefonie en internet verzorgt voor MKB-klanten.

Twinq VvE Software (Oosterhout)

Twinq levert gespecialiseerde software aan beheerders van Verenigingen van Eigenaars (VvE’s) via het internet. Dagelijks worden ruim 27.000 appartementengebouwen met in totaal 1 miljoen appartementsrechten in Nederland beheerd met de software van Twinq.

Wiser B.V. (Nistelrode)

Wiser ontwikkelt SaaS-oplossingen voor het ontwikkelen en beheren van webapplicaties en mobiele apps. Het is een overzichtelijke web-bases CMS-systeem waarin zeer uiteenlopende modules beheerbaar zijn. Denk aan productbeheer, orderbeheer, taal en mailtemplate-module. Alle modules zijn op een eenvoudige manier, zonder vereiste technische kennis, te managen.