20 december 2018

Nog op zoek naar een goed doel? Sponsor een Digi-doener!

ONDERWIJS & ARBEIDSMARKT

Vernieuwing van het onderwijs is een belangrijk onderwerp voor Nederland ICT. We zetten ons al jaren in om digitale geletterdheid een vast onderdeel van het basis- en voortgezet onderwijs te maken. En met succes!

Helaas gaan de veranderingen erg traag. Dat betekent dat er de komende tien jaar waarschijnlijk nog ruim een miljoen kinderen van school komen zonder de benodigde digitale vaardigheden. Dat vinden we onacceptabel.

Daarom pakken we als sector onze verantwoordelijkheid om ook op korte termijn te zorgen voor meer digitaal in het klaslokaal. Dat doen we samen met partners, waaronder FutureNL. We zijn erg te spreken over de lespakketten die deze stichting ontwikkelt: Digi-doeners.

Met de Digi-doeners krijgen leerkrachten gratis eenvoudig uit te voeren lessen in hun mailbox die helpen digitale vaardigheden van kinderen te vergroten.

We willen FutureNL graag helpen om meer Digi-doeners te ontwikkelen, voor alle onderwijsniveaus. Daarom wijzen we je graag op de mogelijkheid om de ontwikkeling van nieuwe Digi-doeners te steunen. Als sponsor kun je het thema van de les in overleg met FutureNL zelf bepalen. Je bent al sponsor vanaf €1000,- euro.

Dus wil je met jouw bedrijf dit jaar nog een goed doel steunen: sponsor een Digi-doener!

Kijk hier voor meer informatie.