8 maart 2018

Welkom aan onze nieuwe leden!

We hebben de afgelopen periode weer heel wat nieuwe leden mogen verwelkomen. We introduceren je hierbij kort de nieuwe leden van het eerste deel van het jaar:

2manydots b.v. (tilburg)

Internetmarketingbureau voor strategie, webdesign en open source techniek. 2manydots B.V. ontwikkelt professionele WordPress websites voor MKB-bedrijven en organisaties.

aliens Marketing it (’S-HERTOGENBOSCH)

Sinds 2014 ontwikkelt, onderhoudt en verkoopt Aliens Marketing IT de applicatie Winning Proposal. Deze oplossing maakt van een offerte een volwaardig communicatiemedium en sluit volledig aan op het imago van het bedrijf. Centraal in de Winning Proposal staat de klantvraag en de toegevoegde waarde die je daarop kunt bieden.

Aopen Computer B.V. (rosmalen)

AOPEN is een elektronicafabrikant gespecialiseerd in het creëren van informatie communicatie technologie oplossingen voor digital signage, thuisgebruik, retail, small & medium business, corporate en overige sectoren.

Ambition IT Data Solutions (rosmalen)

Ambition IT Data Solutions is gespecialiseerd in datakoppelingen voor Industrie 4.0. Ze verbinden machines en softwaresystemen met elkaar voor de verhoging van productiviteit en innovatie. Daarnaast helpen zij bedrijven in diverse werkgebieden met de digitale transformatie van hun data om deze optimaal te laten werken voor hun business.

Crystalloids Innovations B.V. (ROTTERDAM)

Software oplossingen met betrekking tot Big Data en Artificiële Intelligentie toepassingen. Crystalloids Innovations is gespecialiseerd in de Retail, Leisure en Gaming.

flexyz B.V. (harderwijk)

Flexyz ontwikkelt innovatieve maatwerk IT-oplossingen die organisaties helpen excelleren. Flezyz richt zich op geïntegreerde maatwerksoftware, netwerkinfrastructuur en hostingdiensten.

Libra Service Automatisering B.V. (bladel)

Libra ICT biedt totaaloplossingen op het gebied van Informatie en Communicatie Technologie (ICT), Cloud services, innovatie telefonie- en datadiensten. Ze zijn een full service ICT-dienstverlener en leverancier voor bedrijven tot 250 digitale werkplekken.

mybrandportal b.v. (amsterdam)

Mybrandportal is een slimme oplossing voor het professioneel beheren van digitale bestanden. De applicatie faciliteert het delen, bekijken en beheren van assets op een veilige en snelle manier.

Numworx Solutions B.V. (boven leeuwen)

Numworx is actief op de educatieve markt en ontwikkelt en exploiteert software voor wiskunde onderwijs. Klanten zijn scholen en educatieve uitgeverijen.

one2few b.v. (hilversum)

Implementatie partner voor e-commerce en ontwikkeling applicaties/software voor MKB Retail bedrijven.

Plus Automatisering B.v. (zuidwolde)

Plus Automatisering is een dienstverlener voor netwerkbeheer, cloud omgevingen en beveiligingssoftware. Tevens ontwikkelt Plus websites en webapplicaties op maat. Daarnaast is Plus Automatisering dealer van King Business Software voor Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

Ranking-it B.V. (ede)

SEO (google marketing), logo design en video editing.

retailtrust b.v. (maastricht)

Retaitrust biedt winkelautomatisering en retailconsultancy. Het product Retailtrust Shop-IT is een Smart Retail Systeem waarmee je in één overzichtelijk programma, naast een kassasysteem, ook voorraadbeheer, inkoopbeleid, marketing en klantgegevens bij de hand hebt.

SIX ICT B.v. (eindhoven)

SIX ICT richt zich op het adviseren, leveren en onderhouden van ICT-oplossingen op het gebied van kantoorautomatisering, online werkplekken en internetdiensten.

Super Micro Computers B.V. (Den bosch)

Super Micro Computer B.V. is een wereldleider op het gebied van hoogwaardige servertechnologie en -innovatie. Ze ontwikkelen end-to-end groene computeroplossingen voor het datacenter, cloud computing, enterprise IT, big data, high performance computing (HPC) en embedded markten.

Teleknowledge CALL Center solutions b.v. (haarlem)

Teleknowledge is specialist voor contact centers en maakt software voor (hosted) inbound en outbound callcenters, selfservice en telefooncentrales.

Tizio B.V. (amsterdam)

Tizio ontwerpt en ontwikkelt websites, web applicaties, mobiele apps en maatwerk software.

Via B.V. (vught)

Via B.V. is een verkeerskundig ICT-bureau dat data verzamelt, software ontwikkelt en met overheden (wegbeheerders en politie) samenwerkt op het gebied van verkeersveiligheid.

VWC IT Services B.V. (genemuiden)

VWC is specialist op het gebied van ICT voor het MKB, onderwijs en de ZZP’er. Dit gaat van het leveren van hardware tot het inrichten en onderhouden van ICT-netwerken. Daarnaast beschikt VWC over een eigen softwareafdeling waar diverse (maat)software wordt ontwikkeld.