31 augustus 2017

In contact komen met aanstormende ICT-talenten? Kom dan naar het HBO-ICT Job & Student Event

AANSLUITING ONDERWIJS EN ARBEIDSMARKT, ONDERWIJS & ARBEIDSMARKT

Op vrijdag 6 oktober organiseert HBO-I Stichting, het samenwerkingsverband van ICT-opleidingen in het hoger beroepsonderwijs in Nederland, het HBO-ICT Job & Student Event. Honderden ICT-talenten komen naar dit evenement om zich voor te bereiden op hun carrière, masterclasses te volgen en kennis te maken met toekomstige werkgevers. Wil je ook in contact komen met potentiële werknemers en jonge geïnteresseerde aankomende ICT-professionals? Maak dan gebruik van de mogelijkheden een stand te huren!

Nieuw dit jaar is dat er ook een programma is voor hbo-ICT-studenten die zich nog op een stage aan het oriënteren zijn. Voor exposanten is er volop gelegenheid om met deze studenten in contact te komen.

Wil je meer informatie over dit event bekijk dan hier de speciale nieuwsbrief of bezoek de event website! Voor meer informatie over het huren van een stand ga je naar deze pagina. Leden van Nederland ICT krijgen 20% korting op een stand (graag bij het veld ‘opmerking’ vermelden als je lid bent van Nederland ICT) .

Programma

Bekijk hier het programma van de dag.

Locatie

Het HBO-ICT Job & Student Event vindt plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37).