13 juli 2017

12 nieuwe leden hebben zich afgelopen periode bij ons aangesloten, welkom!

Onderstaand een korte introductie van onze nieuwe lidbedrijven die we de afgelopen periode hebben mogen verwelkomen:

Arrows ict solutions (Herten)

Arrows ICT Solutions adviseert en levert systeembeheer- en automatiseringsoplossingen met als onderdelen o.a. Business Continuity, Information Security en Professioneel systeembeheer.

Aveq interactieve media b.v. (den haag)

AVEQ concept, design en online is een een full-service bureau voor communicatie en interactieve (web)techniek. Full-service wil zeggen dat het kernteam voor strategie, creatie en techniek per opdracht wordt aangevuld met specialisten. De meeste specialisten hebben zij in huis, van grafisch ontwerp tot camerawerk en van editor tot front en backend ontwikkelaars.

big dash b.v. (utrecht)

Big Dash levert community building software, voor elke onderneming of overheid die een community heeft of wilt starten. Deze Software as a Service (SaaS) is een onderdeel van de diensten die Big Dash levert.

Databased B.V. (zwolle)

Databased ontwikkelt bedrijfssoftware en automatiseert bedrijfsprocessen zodat de organisatie effectiever en efficiënter werkt.

DutchBrite B.V. (amsterdam)

Dutchbrite B.V. bouwt webapplicaties met een eigen solution platform.

Factorylab b.v. (zwijndrecht)

FactoryLab ontwikkelt en levert hard- en software voor het draadloos aansluiten van apparaten en sensoren op het IoT. Daarvoor maken we gebruik van het LoRa netwerk. FactoryLab ondersteunt op juist dat stuk in het traject dat de klant zelf niet wil of kan doen. Met onze dataloggers en via onze database en dashboard zijn klanten in staat hun eigen oplossing te bouwen conform industriële standaarden en richtlijnen.

Icorp.nl B.V. (bodegraven)

Icorp software wordt toegepast in het administratieve en financiële hart van organisaties. De software is altijd standaard, voor elke klant, maar de setup is zo flexibel en de verzameling bouwstenen zo groot, dat zeer uiteenlopende toepassingen kunnen worden gebouwd voor zeer uiteenlopende markten, zoals Media, Logistiek, Consultancy, Financieel, Overheid en Bouw. Toepassingen: planning, budgettering, uren– en onkostenregistratie, databridge, rules engine, intelligence.

Officelynq B.V. (den haag)

Officelynq biedt een moderne mensgerichte oplossing voor de problemen die werkgevers en hun kantoorgebruikers ondervinden in kantoren waar werkplekken gedeeld worden. De oplossing bestaat uit een mobiele app gekoppeld aan een sensor grid in het gebouw. Daarnaast doet Officelynq ook IT-consultancy werkzaamheden en ontwikkelwerk voor haar klanten.

Trengo.nl (utrecht)

Trengo biedt bedrijven de mogelijkheid om aanwezig te zijn op populaire communicatiekanalen zoals App & Message, Chat, E-mail, SMS en VoIP zonder extra inspanning. Via de Trengo-applicatie kunnen meerdere collega’s tegelijkertijd berichten die binnenkomen op alle populaire kanalen afhandelen via één inbox. Zo bepaalt de klant zelf op welke manier ze contact leggen met het bedrijf en wordt de klantenservice inzichtelijker en ontlast. Voor meer informatie www.trengo.nl

Truesoft b.v. (gorinchem)

TrueSoft is de bedenker en maken van TrueLogic,  een online ERP-pakket dat bedrijven in de afval- en recycling branche helpt bij het efficiënt registreren, plannen en factureren van orders. Hierbij kan het gaan om containertransporten en het vervoer van afval naar verwerker. Maar ook levering van materialen aan klanten en verhuur van materieel en personeel! TrueLogic onderscheidt zich van andere systemen door volledig beschikbaar te zijn via de cloud.

TP-LINK Enterprises Netherlands B.V. (nieuwegein)

TP-Link is een wereldwijde aanbieder van betrouwbare netwerkapparaten en smart accessoires. Het bedrijf is opeenvolgend door IDC erkend als nummer 1 provider van WLAN en Broadband CPE producten. TP-Link levert aan meer dan 120 landen en bedient meer dan honderd miljoenen mensen wereldwijd. TP-Link Enterprise Netherlands is de NL-vestiging.

Uil VR Solutions (utrecht)

Uil VR Solutions BV ontwikkelt en levert een full suite van Virtual Reality en Augmented Reality producten en diensten voor het bedrijfsleven in binnen – en buitenland. We leveren cardboards en all-in-one VR devices, VR video- en apps , verhuren VR apparatuur en  ondersteunen evenementen in Europa met ons evenementen team en ontwikkelen eigen producten en concepten waaronder TeachVR, ROVR, VR Dining en VRSync.