Werkgeversvereniging ICT

De Werkgeversvereniging ICT behandelt alle onderwerpen die betrekking hebben op de CAO voor de Informatie-, Communicatie- en Kantoortechnologiebranche (ICK-CAO) en het Bedrijfstakpensioenfonds van de ICK.

De vereniging behartigt de belangen, adviseert, ondersteunt en dient als vraagbaak voor haar leden (ondernemingen die vallen onder de werkingssfeer van de ICK-CAO en het Bedrijfstakpensioenfonds van de ICK). Daarnaast levert de Werkgeversvereniging ICT deze diensten ook aan leden van Nederland ICT die op vrijwillige basis gebruik wensen te maken van deze diensten.

Kijk voor meer informatie over de diensten van de Werkgeversvereniging ICT bij onze Helpdesk Werkgevers.

Organisatiestructuur
De organisatie van de Werkgeversvereniging ICT bestaat uit voorzitter, bestuur, directeur en managementassistente. In het bestuur zitten 5 werkgeversleden, met daaraan toegevoegd Miranda Zwijnenburg (managementassistente).

Het bestuur van bestaat uit:

  • Hans Keukelaar (voorzitter)
  • Rob Borgstede
  • Loet Pessers (Ericsson Network Services)
  • Vincent Kranenburg (Fujitsu Technology Solutions)
  • Brian Berkouwer (Ricoh Nederland B.V.)

 

mm
Werkgeversvereniging ICT Voor meer informatie of vragen zijn wij te bereiken op: info@wgvict.nl (0348) 49 36 36

Gerelateerd

ICK-CAO 2015 online beschikbaar voor leden Nederland ICT

De Werkgeversvereniging ICT stelt sinds deze week een online versie van de ICK-CAO 2015 kosteloos beschikbaar aan alle leden van Nederland ICT. Leden van de Werkgeversvereniging ICT kunnen dit online boekje bekijken op cao.nederlandict.nl. Overige leden kunnen de teksten opvragen.