01 dec 2017

YIP Eindejaarspubquiz i.s.m. Young IBM

20171102

Kom naar de YIP Eindejaarspubquiz en test je kennis over de laatste ICT-innovaties onder het genot van een hapje en een drankje! Tijdens deze pubquiz zul je in groepen samen met Young ICT Professionals van verschillende bedrijven je kwaliteiten bundelen met als doel gekroond te worden tot YIP’ers van het jaar!

Deze YIP Eindejaarspubquiz zal plaatsvinden op vrijdag 1 december van 17.30 – 19.30 uur bij B.Amsterdam (Johan Huizingalaan 763a) en is bedoeld voor young professionals aangesloten bij lidbedrijven van Nederland ICT.

01 dec
Locatie B.Amsterdam Johan Huizingalaan 763a Amsterdam Kosten Gratis voor young professionals van lidbedrijven van Nederland ICT

Bekijk ook

Discussiebijeenkomst ‘Marktontwikkelingen in ICT-opleidingslandschap’

23 nov

Het ICT Leerplatform binnen Nederland ICT brengt bedrijven bijeen op het raakvlak van leren en ICT. In de markt van ICT en opleidingen zijn er veel ontwikkelingen. Onder de ICT-opleiders blijkt er behoefte te zijn om als branche over verschillende ontwikkelingen in de markt te discussiëren. Op donderdag 23 november zal deze discussiebijeenkomst plaatsvinden bij Nederland ICT.  

Op zoek naar nieuw digitaal talent? Ontdek de mogelijkheden van ‘Make IT Work’ voor jouw bedrijf

21 nov

Onder invloed van digitalisering is de arbeidsmarkt de afgelopen jaren sterk veranderd. De vraag naar specifieke digitale vaardigheden groeit sneller dan het huidige aanbod bij kan houden. Tegelijkertijd werken veel afgestudeerde hbo’ers niet op een niveau of in een richting die past bij hun opleiding. Het Make IT Work programma van de HvA, waaraan Nederland ICT zich als partner heeft verbonden, lost deze mismatch op door een eenjarig omscholingsprogramma aan te bieden voor ICT-functies.