01 dec 2017

YIP Eindejaarspubquiz i.s.m. Young IBM

20171102

Kom naar de YIP Eindejaarspubquiz en test je kennis over de laatste ICT-innovaties onder het genot van een hapje en een drankje! Tijdens deze pubquiz zul je in groepen samen met Young ICT Professionals van verschillende bedrijven je kwaliteiten bundelen met als doel gekroond te worden tot YIP’ers van het jaar!

Deze YIP Eindejaarspubquiz zal plaatsvinden op vrijdag 1 december van 17.30 – 19.30 uur bij B.Amsterdam (Johan Huizingalaan 763a) en is bedoeld voor young professionals aangesloten bij lidbedrijven van Nederland ICT.

01 dec
Locatie B.Amsterdam Johan Huizingalaan 763a Amsterdam Kosten Gratis voor young professionals van lidbedrijven van Nederland ICT

Bekijk ook

Avg special: simulatiespel datalekken

26 apr

Een datalek kan voor een organisatie verstrekkende gevolgen hebben. De schade die hieruit voortkomt omvat meer dan alleen een bestuurlijke boete. Denk bijvoorbeeld aan reputatieschade. Maar de meest belangrijke vorm van schade is toch wel het gevolg van het niet tijdig of niet volledig melden van een datalek. Dit wil je als bedrijf voorkomen! Hoe goed is jouw bedrijf voorbereid op een datalek? Neem deel aan ons simulatiespel en krijg meer inzicht in en kennis over een datalek en de eventuele gevolgen! 

Avg special: workshop ‘De verwerkersovereenkomst in de praktijk’ 

15 mei

Is je verwerkersovereenkomst nog niet Avg-proof? Krijg je talloze verwerkersovereenkomsten van klanten en weet je niet hoe je daarmee om moet gaan? Loop je aan tegen eisen van klanten waar je niet goed aan kunt voldoen of twijfel je of je eigen verwerkersovereenkomst aan de Avg voldoet? Kom dan naar deze praktische workshop over de verwerkersovereenkomst!