30 mrt 2017

Workshop ‘Haal het maximale uit je ICT-contracten’

2017216

Hoe ziet een effectief contract eruit? Wat regel je in het contract en wat dekken de voorwaarden af? En mocht er onverhoopt een conflict ontstaan met de opdrachtgever, hoe wordt het geschil dan opgelost?

Wil je hier meer over weten? Kom dan donderdag 30 maart 2017 naar de workshop ‘Haal het maximale uit je ICT-contracten’. Hierin belichten we de samenhang tussen het ICT-contract en algemene voorwaarden.

Wat krijg je mee?

Aan de hand van duidelijke praktijkvoorbeelden en prikkelende vragen behandelen onze juristen de meest wezenlijke contractuele issues. Aan het eind van de workshop kun je:

  • Gemakkelijk een helder en begrijpelijk contract op hoofdlijnen opstellen.
  • Specifiek juridische en financiële risico’s inschatten en beheersen (of verzekeren).
  • De Nederland ICT Voorwaarden op waterdichte wijze van toepassing verklaren.
  • Onderhandelingen over juridische voorwaarden tot een minimum beperken.

Doelgroep

De workshop is bedoeld voor directeuren, project managers, sales managers en account managers van ICT-leveranciers.

Datum en locatie

De workshop vindt plaats op 30 maart 2017 bij Nederland ICT, Pompmolenlaan 7 te Woerden van 14.00 tot 17.30 uur, met aansluitend een netwerkborrel.

Aanmelden

Wil je je direct aanmelden? Gebruik dan de oranje button op deze pagina. De workshop is gratis toegankelijk voor leden. Niet-leden betalen €350,- (excl. btw).

30 mrt
Locatie Nederland ICT Pompmolenlaan 7 Woerden Kosten Gratis voor leden, niet-leden betalen €350,- excl. btw

Bekijk ook

Avg special: simulatiespel datalekken

26 apr

Een datalek kan voor een organisatie verstrekkende gevolgen hebben. De schade die hieruit voortkomt omvat meer dan alleen een bestuurlijke boete. Denk bijvoorbeeld aan reputatieschade. Maar de meest belangrijke vorm van schade is toch wel het gevolg van het niet tijdig of niet volledig melden van een datalek. Dit wil je als bedrijf voorkomen! Hoe goed is jouw bedrijf voorbereid op een datalek? Neem deel aan ons simulatiespel en krijg meer inzicht in en kennis over een datalek en de eventuele gevolgen!