6 mei 2019

Workshop ‘Auteursrecht op software: kansen en valkuilen’

INFRASTRUCTUUR

Auteursrecht op software, wat houdt dit eigenlijk in? Is jouw software (nog) wel van jou. Je hebt de ontwikkelaar betaald voor de software, maar betekent dit dan ook dat je het auteursrecht hebt? Of heb je dit (onbedoeld) weggegeven? Hoe zorg je ervoor dat je het auteursrecht op software veiligstelt? Wat zijn hierbij de kansen en risico’s? En hoe werkt dit dan met het verkopen van je auteursrechten bij verkoop van je bedrijf?

Veel vragen die over software gesteld worden bij onze juristen zijn te herleiden naar de vraag ‘wie heeft het auteursrecht c.q. intellectueel eigendom op software en hoe is dit vastgelegd’? Komen bovenstaande vragen jou bekend voor en wil je hier antwoord op of bevestiging dat je dit goed hebt geregeld? Kom dan naar de workshop op donderdag 6 juni 2019 en stel je vragen!

Doelgroep

Deze workshop is voor iedereen die binnen zijn organisatie verantwoordelijk is voor de verkoop en ontwikkeling van software.

Datum en locatie

Deze workshop vindt plaats op donderdag 6 juni 2019 van 14.30 tot 17.30 uur bij Nederland ICT, De Corridor 5 in Breukelen. Aansluitend is er een netwerkborrel.

Voor leden is deze workshop gratis. Niet-leden betalen €350,- excl. btw.

Wil je ook gratis deelnemen aan de vele workshops die we organiseren? Bekijk dan hier de mogelijkheden voor een lidmaatschap van Nederland ICT.