04 apr 2017

Voorlichtingsbijeenkomst subsidie Urban Energy

2017316

Onderzoek of ontwikkel je ICT-producten en -diensten voor duurzame energieopwekking, energiebesparing en/of een flexibele betrouwbare energie-infrastructuur? En dat alles voor de gebouwde omgeving? Dan is de subsidie Urban Energy mogelijk interessant voor je! Op 4 april is er een voorlichtingsbijeenkomst, waarbij onder meer wordt ingegaan op de verschillende subsidie-programma’s van Topsector Energie/Urban Energy, zoals Flexibele energie-infrastructuur (2,8mln) en Energieregelsystemen en -diensten (3,9mln).

Tijdens deze voorlichtingsbijeenkomst hoor je alles over de subsidieregeling Urban Energy en andere Topsector Energie-regelingen voor de gebouwde omgeving in 2017. Er is ook de mogelijkheid om een adviesgesprek met een adviseur van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) te hebben. Hiervoor moet je vooraf kort je projectidee beschrijven in het registratieformulier. Je spreekt dan op 4 april een projectadviseur met kennis van de technologie en de markt waar je je op richt.

Je kunt deze middag ook mogelijke samenwerkingspartners voor je project verkennen, via netwerken en matchmaking via het TKI Urban Energy. Adviseurs van het TKI kunnen je ook helpen bij het inhoudelijk vormgeven van je innovatieproject en het samenstellen van het projectconsortium.

Meer informatie en aanmelden

Kijk hier voor meer informatie en het programma van de voorlichtingsbijeenkomst. De online registratie is gesloten. Je kunt je op de dag zelf nog wel aanmelden bij de registratiebalie.

 

04 apr
Locatie De Observant Stadhuisplein 7 Amersfoort Bekijk routebeschrijving Kosten Gratis

Bekijk ook

Avg special: simulatiespel datalekken

26 apr

Een datalek kan voor een organisatie verstrekkende gevolgen hebben. De schade die hieruit voortkomt omvat meer dan alleen een bestuurlijke boete. Denk bijvoorbeeld aan reputatieschade. Maar de meest belangrijke vorm van schade is toch wel het gevolg van het niet tijdig of niet volledig melden van een datalek. Dit wil je als bedrijf voorkomen! Hoe goed is jouw bedrijf voorbereid op een datalek? Neem deel aan ons simulatiespel en krijg meer inzicht in en kennis over een datalek en de eventuele gevolgen!