04 apr 2017

Voorlichtingsbijeenkomst subsidie Urban Energy

2017316

Onderzoek of ontwikkel je ICT-producten en -diensten voor duurzame energieopwekking, energiebesparing en/of een flexibele betrouwbare energie-infrastructuur? En dat alles voor de gebouwde omgeving? Dan is de subsidie Urban Energy mogelijk interessant voor je! Op 4 april is er een voorlichtingsbijeenkomst, waarbij onder meer wordt ingegaan op de verschillende subsidie-programma’s van Topsector Energie/Urban Energy, zoals Flexibele energie-infrastructuur (2,8mln) en Energieregelsystemen en -diensten (3,9mln).

Tijdens deze voorlichtingsbijeenkomst hoor je alles over de subsidieregeling Urban Energy en andere Topsector Energie-regelingen voor de gebouwde omgeving in 2017. Er is ook de mogelijkheid om een adviesgesprek met een adviseur van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) te hebben. Hiervoor moet je vooraf kort je projectidee beschrijven in het registratieformulier. Je spreekt dan op 4 april een projectadviseur met kennis van de technologie en de markt waar je je op richt.

Je kunt deze middag ook mogelijke samenwerkingspartners voor je project verkennen, via netwerken en matchmaking via het TKI Urban Energy. Adviseurs van het TKI kunnen je ook helpen bij het inhoudelijk vormgeven van je innovatieproject en het samenstellen van het projectconsortium.

Meer informatie en aanmelden

Kijk hier voor meer informatie en het programma van de voorlichtingsbijeenkomst. De online registratie is gesloten. Je kunt je op de dag zelf nog wel aanmelden bij de registratiebalie.

 

04 apr
Locatie De Observant Stadhuisplein 7 Amersfoort Bekijk routebeschrijving Kosten Gratis

Bekijk ook

Workshop ‘Privacy, datalekken en de nieuwe privacy verordening’

09 mei

Wat is privacy? En welke regels gelden er voor het verwerken van persoonsgegevens? Wat is een datalek en welke boetes staan er op het niet voldoen aan de privacywetgeving? En wat verandert er in de nieuwe Europese wetgeving? Wil je hier meer over weten? Kom dan dinsdag 9 mei 2017 naar de workshop “Privacy, datalekken en de nieuwe privacy verordening’.