04 apr 2017

Voorlichtingsbijeenkomst subsidie Urban Energy

2017316

Onderzoek of ontwikkel je ICT-producten en -diensten voor duurzame energieopwekking, energiebesparing en/of een flexibele betrouwbare energie-infrastructuur? En dat alles voor de gebouwde omgeving? Dan is de subsidie Urban Energy mogelijk interessant voor je! Op 4 april is er een voorlichtingsbijeenkomst, waarbij onder meer wordt ingegaan op de verschillende subsidie-programma’s van Topsector Energie/Urban Energy, zoals Flexibele energie-infrastructuur (2,8mln) en Energieregelsystemen en -diensten (3,9mln).

Tijdens deze voorlichtingsbijeenkomst hoor je alles over de subsidieregeling Urban Energy en andere Topsector Energie-regelingen voor de gebouwde omgeving in 2017. Er is ook de mogelijkheid om een adviesgesprek met een adviseur van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) te hebben. Hiervoor moet je vooraf kort je projectidee beschrijven in het registratieformulier. Je spreekt dan op 4 april een projectadviseur met kennis van de technologie en de markt waar je je op richt.

Je kunt deze middag ook mogelijke samenwerkingspartners voor je project verkennen, via netwerken en matchmaking via het TKI Urban Energy. Adviseurs van het TKI kunnen je ook helpen bij het inhoudelijk vormgeven van je innovatieproject en het samenstellen van het projectconsortium.

Meer informatie en aanmelden

Kijk hier voor meer informatie en het programma van de voorlichtingsbijeenkomst. De online registratie is gesloten. Je kunt je op de dag zelf nog wel aanmelden bij de registratiebalie.

 

04 apr
Locatie De Observant Stadhuisplein 7 Amersfoort Bekijk routebeschrijving Kosten Gratis

Bekijk ook

AVG special: workshop ‘De verwerkersovereenkomst in de praktijk’ 

15 mei

Is je verwerkersovereenkomst nog niet Avg-proof? Krijg je talloze verwerkersovereenkomsten van klanten en weet je niet hoe je daarmee om moet gaan? Loop je aan tegen eisen van klanten waar je niet goed aan kunt voldoen of twijfel je of je eigen verwerkersovereenkomst aan de Avg voldoet? Kom dan naar deze praktische workshop over de verwerkersovereenkomst!