9 februari 2018

Sessie effectief communiceren: hoe zet je jouw doelgroep aan tot actie?

Communicatie speelt in elke onderneming een belangrijke rol. Zeker in onze sector, waar we vaak te maken hebben met complexe producten en klanten met beperkte technische kennis. Hoe overtuig je potentiële klanten van de waarde van jouw product? Hoe zet je jouw bedrijf of merk op een onderscheidende manier in de markt? En wat is de perfecte pitch?

Tijdens deze sessie gaan we in op de kunst van het effectief communiceren, onder leiding van twee relaties van Nederland ICT: PPT Solutions en NOSUCH. Je leert onder andere hoe je jouw publiek inspireert, hoe je jouw verhaal duidelijk overbrengt en hoe je je de doelgroep aanzet tot actie of verandering (bijvoorbeeld koopgedrag). Ook staan we stil bij hoe je je verhaal concreet vorm kunt geven, bijvoorbeeld in een doelgerichte PowerPoint-presentatie.

Voor wie?

Deze sessie is bestemd voor iedereen die meer wil weten over hoe effectief en doelgericht te communiceren: van ondernemers en managers tot marketing- en communicatieprofessionals.

Datum en locatie

De workshop vindt plaats op woensdag 21 maart 2018 bij Nederland ICT, Pompmolenlaan 7 te Woerden van 14.00 uur – 16.00 uur, met aansluitend een netwerkborrel.