20 november 2018

Nieuwe ontwikkelingen in standaarden ICT-opleidingen

ICT LEERPLATFORM

Het digitale tijdperk biedt veel mogelijkheden, maar brengt ook diverse uitdagingen en dilemma’s met zich mee voor organisaties, maar ook voor de medewerkers. Hoe zorg je ervoor dat de hele organisatie dezelfde doelen nastreeft en dat de digitale transformatie niet gewoon nog een silo erbij wordt? Hoe kies je welke aanpak het beste bij jouw organisatie past? Welke nieuwe competenties zijn nodig om te overleven? En hoe zorg je dat jouw medewerkers ‘leven lang leren en relevant blijven’ door competenties en vaardigheden te ontwikkelen die wellicht branche‘overstijgend’ zijn?

Wil je op de hoogte worden gebracht van de nieuwste ontwikkelingen in service management en in branchestandaarden? Kom dan op donderdag 29 november naar de bijeenkomst van het ICT Leerplatform van Nederland ICT.

Tijdens deze bijeenkomst introduceert Suzanne Galletly, Portfolio Director bij EXIN en tevens VeriSM™ Chief Examiner bij de IFDC, een service management aanpak voor het digitale tijdperk. Als tweede spreker zal Ben Warner (o.a. voorzitter RvA stichting CommTop), een presentatie verzorgen over de ontwikkeling en betekenis van branchestandaarden voor de competenties van de professional van vandaag.

Doelgroep

Deze bijeenkomst is bedoeld voor professionals bij opleiders in de ICT, professionals die binnen hun bedrijf verantwoordelijk zijn voor trainingen, cursussen of academy, of professionals die zich bezighouden op het raakvlak van ICT, onderwijs en arbeidsmarkt.

Programma

15.00 uur Opening – Agenda Piet Hompus/Louis Spanings
15.05 uur Spreker 1
15.50 uur Korte pauze
16.00 uur Spreker 2
16.45 uur Piet Hompus/Louis Spanings – afsluiting, volgende sessies – planning 2019
17.00 uur Rondvraag en sluiting, start netwerkborrel
18.00 uur Einde

Datum en locatie

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 29 november 2018 bij Nederland ICT in Breukelen (De Corridor 5) van 15.00 – 17.00 uur met aansluitend tot 18.00 uur een netwerkborrel. 

Aanmelden

Gebruik voor aanmelding de oranje button op deze pagina. De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden. Niet-leden betalen €350,- (excl. btw).