11 juni 2018

Ledenlunch voor directeuren

Nederland ICT organiseert op woensdag 12 september 2018 een ledenlunch voor directeuren. Voor deze lunch nodigt Nederland ICT zowel de directeuren van nieuwe leden, als nieuwe directeuren van bestaande leden uit.

De lunch biedt een goede gelegenheid om nader kennis te maken met de branchevereniging, maar vooral ook om jezelf en je bedrijf te introduceren bij collega-directeuren en ondernemers uit de sector. Tijdens de bijeenkomst wordt toegelicht waar Nederland ICT voor staat en bij welke activiteiten je kunt aansluiten om te zorgen dat je bedrijf het lidmaatschap optimaal benut. Daarnaast horen we graag je wensen en verwachtingen. Vertel ons wat Nederland ICT voor je kan betekenen!

Namens het Algemeen Bestuur zal Luc Gimbrère (directeur Betabit Nederland) aanwezig zijn.

De ledenlunch vindt plaats van 12.00 uur tot 14.00 uur bij Nederland ICT in Woerden (Pompmolenlaan 7). Je bent vanaf 11.30 uur van harte welkom.

Om interactie zo gemakkelijk mogelijk te maken, wordt de groep beperkt tot 20 personen. Deze lunch is uitsluitend voor (directeuren van) leden van Nederland ICT.

Deze ledenlunch is vol. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Houd onze agenda in de gaten voor een nieuwe ledenlunch.