15 november 2018

Katapultdag 2018

SAMENWERKING MET DE OVERHEID, ONDERWIJS & ARBEIDSMARKT

Op 27 november vindt voor de tweede keer de Katapultdag plaats. Een dag die volledig in het teken staat van de meerwaarde van publiek privaat samenwerken voor bedrijven. Onderwijs, bedrijfsleven en overheid komen die dag samen waar de digitalisering van de samenleving centraal staat. Nederland ICT vindt samenwerking tussen onderwijs, politiek en ondernemers belangrijk. Daarom zijn wij aanwezig tijdens diverse programmaonderdelen.

Als ICT-sector hebben we een flinke ambitie en is er een enorme urgentie, maar anderzijds zijn er nog weinig publiek private samenwerkingen met onderwijs op dit thema. Tijdens deze dag gaan we ter plekke aan de slag met matchmaking tussen scholen, bedrijven en regio’s tijdens de Het-kan-dus-wel-XXL-sessie.

Daarnaast kun je deze dag kennismaken met Katapult, het netwerk van alle publiek private samenwerkingen tussen onderwijs en bedrijfsleven en je laten inspireren door voorbeelden uit andere sectoren. Dus ben jij bezig met ICT-gerelateerde opleidingen of ben jij een bedrijf gericht op ICT? Dan zien we je graag op 27 november in DeFabrique in Utrecht vanaf 12.00!

Dus ben jij bezig met ICT-gerelateerde opleidingen of heb je (of ben je werkzaam bij) een bedrijf gericht op ICT? Kom dan naar deze Katapultdag op dinsdag 27 november in DeFabrique in Utrecht vanaf 12.00 uur (en duurt tot ongeveer 17.00 uur). Onze directeur Lotte de Bruijn, Ben Woldring, CEO Bencom Group en lid topteam ICT en Google zijn er in ieder geval bij. Zien we je daar?

Bekijk hier het programma.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via dit formulier op de website van Katapult.