18 mei 2018

Help de Nationale Politie: YIP Challenge 2018

2018416

Met ‘serious fun’ als motto zet YIP zich graag in voor de maatschappij. Door middel van de Challenge zet het ledennetwerk zich in om maatschappelijke vraagstukken op te lossen.

Wil jij je dit jaar buigen over de toepassingen van Big Data en AI bij de Nationale Politie om bij te dragen aan het ophelderen van ruim 1500 cold cases? Reserveer dan 18 mei in je agenda voor de YIP Challenge 2018!

Waar, wanneer?

  • Wanneer? Vrijdag 18 mei, tussen 09.00-17.00 uur
  • Waar? Politie Academie in Apeldoorn
    Wil jij erbij zijn? Reserveer deze datum dan alvast in je agenda en schrijf je in via de inschrijfbutton op deze pagina.

 

18 mei
Locatie Politie Academie Apeldoorn Kosten -

Bekijk ook

Avg special: simulatiespel datalekken

26 apr

Een datalek kan voor een organisatie verstrekkende gevolgen hebben. De schade die hieruit voortkomt omvat meer dan alleen een bestuurlijke boete. Denk bijvoorbeeld aan reputatieschade. Maar de meest belangrijke vorm van schade is toch wel het gevolg van het niet tijdig of niet volledig melden van een datalek. Dit wil je als bedrijf voorkomen! Hoe goed is jouw bedrijf voorbereid op een datalek? Neem deel aan ons simulatiespel en krijg meer inzicht in en kennis over een datalek en de eventuele gevolgen!