11 juli 2017

Workshop ‘Praktische handvatten voor de werkkostenregeling’

HELPDESK FINANCIEEL

Nederland ICT organiseert op donderdag 28 september 2017 in samenwerking met Mazars Accountants en Belastingadviseurs de workshop ‘Praktische handvatten voor de werkkostenregeling’.

De Werkkostenregeling (WKR) die in 2015 is ingegaan, raakt iedere werkgever. Door het toepassen van deze nieuwe regeling komen praktische vragen naar boven: wanneer kan de vaste kostenvergoeding aan de medewerker belastingvrij worden vergoed? Wanneer mogen parkeerbonnen wel belastingvrij worden vergoed en wanneer niet? Hoe moet worden omgegaan met bestaande afspraken (van vóór 1 januari 2015) met personeel, zoals vastgelegd in arbeidsovereenkomsten en personeelshandboeken?

Deze vragen en antwoorden komen tijdens de bijeenkomst aan bod. Ook de ervaringen, knelpunten en oplossingen die sinds 2011 aan de orde zijn gekomen, worden besproken.

Praktische handvatten

Ouafa El Ouasghiri en Renée Pauli, specialisten bij onze Helpdesk Financieel partner Mazars Accountants & Belastingadviseurs, vertellen je wat je moet weten van de Werkkostenregeling en geven jou extra handvatten waarmee je verder kunt.

Na afloop is er gelegenheid om kennis te maken met de adviseurs van Mazars. Mazars is partner van Nederland ICT en geeft inhoudelijk vorm aan de Helpdesk Financieel powered by Mazars.

Programma

15.00 uur  Opening en introductie
15.05 uur  De werkkostenregeling – meest gestelde vragen
 Ouafa El Ouasghiri en Renée Pauli
16.30 uur  Vragen en discussie
17.00 uur  Netwerkborrel

Voor wie?

CFO’s, directieleden, financieel en HR-managers en financieel verantwoordelijken binnen de organisatie.

Datum en locatie

Je bent van harte welkom op donderdag 28 september 2017 met inloop vanaf 14.30 uur. Het programma start om 15.00 uur en wordt afgesloten met een borrel. De workshop vindt plaats op het kantoor van Nederland ICT in Woerden.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de inschrijfbutton op deze pagina. Voor leden is deze workshop gratis. Niet-leden betalen €350,- excl. btw.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ellen Klomp, tel. 0348 – 49 38 34 of e-mail.