28 sep 2017

Workshop ‘Praktische handvatten voor de werkkostenregeling’

2017711

Nederland ICT organiseert op donderdag 28 september 2017 in samenwerking met Mazars Accountants en Belastingadviseurs de workshop ‘Praktische handvatten voor de werkkostenregeling’.

De Werkkostenregeling (WKR) die in 2015 is ingegaan, raakt iedere werkgever. Door het toepassen van deze nieuwe regeling komen praktische vragen naar boven: wanneer kan de vaste kostenvergoeding aan de medewerker belastingvrij worden vergoed? Wanneer mogen parkeerbonnen wel belastingvrij worden vergoed en wanneer niet? Hoe moet worden omgegaan met bestaande afspraken (van vóór 1 januari 2015) met personeel, zoals vastgelegd in arbeidsovereenkomsten en personeelshandboeken?

Deze vragen en antwoorden komen tijdens de bijeenkomst aan bod. Ook de ervaringen, knelpunten en oplossingen die sinds 2011 aan de orde zijn gekomen, worden besproken.

Praktische handvatten

Ouafa El Ouasghiri en Renée Pauli, specialisten bij onze Helpdesk Financieel partner Mazars Accountants & Belastingadviseurs, vertellen je wat je moet weten van de Werkkostenregeling en geven jou extra handvatten waarmee je verder kunt.

Na afloop is er gelegenheid om kennis te maken met de adviseurs van Mazars. Mazars is partner van Nederland ICT en geeft inhoudelijk vorm aan de Helpdesk Financieel powered by Mazars.

Programma

15.00 uur  Opening en introductie
15.05 uur  De werkkostenregeling – meest gestelde vragen
 Ouafa El Ouasghiri en Renée Pauli
16.30 uur  Vragen en discussie
17.00 uur  Netwerkborrel

Voor wie?

CFO’s, directieleden, financieel en HR-managers en financieel verantwoordelijken binnen de organisatie.

Datum en locatie

Je bent van harte welkom op donderdag 28 september 2017 met inloop vanaf 14.30 uur. Het programma start om 15.00 uur en wordt afgesloten met een borrel. De workshop vindt plaats op het kantoor van Nederland ICT in Woerden.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de inschrijfbutton op deze pagina. Voor leden is deze workshop gratis. Niet-leden betalen €350,- excl. btw.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ellen Klomp, tel. 0348 – 49 38 34 of e-mail.

28 sep
Locatie Nederland ICT Pompmolenlaan 7 Woerden Kosten Gratis voor leden, niet-leden betalen €350,-

Bekijk ook

Discussiebijeenkomst ‘Marktontwikkelingen in ICT-opleidingslandschap’

23 nov

Het ICT Leerplatform binnen Nederland ICT brengt bedrijven bijeen op het raakvlak van leren en ICT. In de markt van ICT en opleidingen zijn er veel ontwikkelingen. Onder de ICT-opleiders blijkt er behoefte te zijn om als branche over verschillende ontwikkelingen in de markt te discussiëren. Op donderdag 23 november zal deze discussiebijeenkomst plaatsvinden bij Nederland ICT.  

Op zoek naar nieuw digitaal talent? Ontdek de mogelijkheden van ‘Make IT Work’ voor jouw bedrijf

21 nov

Onder invloed van digitalisering is de arbeidsmarkt de afgelopen jaren sterk veranderd. De vraag naar specifieke digitale vaardigheden groeit sneller dan het huidige aanbod bij kan houden. Tegelijkertijd werken veel afgestudeerde hbo’ers niet op een niveau of in een richting die past bij hun opleiding. Het Make IT Work programma van de HvA, waaraan Nederland ICT zich als partner heeft verbonden, lost deze mismatch op door een eenjarig omscholingsprogramma aan te bieden voor ICT-functies.