28 sep 2017

Workshop ‘De werkkostenregeling in detail’

2017711

Nederland ICT organiseert op donderdag 28 september 2017 in samenwerking met Mazars Accountants en Belastingadviseurs de workshop ‘De werkkostenregeling in detail’.

Vanaf 1 januari 2015 pas je de Werkkostenregeling (WKR) toe. Deze nieuwe regeling raakt iedere werkgever. Inmiddels weten we waar de meeste werkgevers tegenaan lopen bij de toepassing van de WKR. Denk bijvoorbeeld aan de vaste kostenvergoeding, wanneer kan die aan de werknemer belastingvrij worden vergoed? Wanneer mogen parkeerbonnen wel belastingvrij worden vergoed en wanneer niet? Hoe moet worden omgegaan met bestaande afspraken met personeel (van vóór 1 januari 2015), zoals vastgelegd in arbeidsovereenkomsten en personeelshandboeken? In de meeste gevallen moeten deze worden herzien. Door het toepassen van de nieuwe regeling komen praktische vragen naar boven. Dergelijke vragen en antwoorden komen tijdens de workshop aan bod. Ook de ervaringen, knelpunten en oplossingen die sinds 2011 aan de orde zijn gekomen, worden besproken. Ouafa El Ouasghiri en Renée Pauli, Tax specialisten bij Mazars, vertellen je wat je moet weten van de WKR en geven jou extra handvatten waarmee je verder kunt.

Na afloop is er gelegenheid om kennis te maken met de adviseurs van Mazars. Mazars is partner van Nederland ICT en geeft inhoudelijk vorm aan de Helpdesk Financieel powered by Mazars.

Programma

15.00 uur  Opening en introductie
15.05 uur  De werkkostenregeling – meest gestelde vragen
 Ouafa El Ouasghiri en Renée Pauli
16.30 uur  Vragen en discussie
17.00 uur  Netwerkborrel

Doelgroep

CFO’s / directie, financieel en HR-managers en financieel verantwoordelijken binnen jouw organisatie.

Datum en locatie

Je bent van harte welkom op donderdag 28 september 2017 met inloop vanaf 14.30 uur. Het programma start om 15.00 uur en wordt afgesloten met een borrel. De workshop vindt plaats op het kantoor van Nederland ICT in Woerden.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de inschrijfbutton op deze pagina. Na aanmelding ontvang je uiterlijk een week voor de bijeenkomst een bevestiging met deelnemerslijst. Zodra je de bevestiging hebt ontvangen, sta je definitief ingeschreven. Bij annulering binnen 1 week voor aanvang van de bijeenkomst wordt 50% van de deelnamekosten in rekening gebracht. Voor leden geldt dat er bij ‘niet-verschijnen zonder bericht van afmelding’, een no-show fee van € 50,- excl. btw in rekening gebracht kan worden.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ellen Klomp, tel. 0348 – 49 38 34 of e-mail.

28 sep
Locatie Nederland ICT Pompmolenlaan 7 Woerden Kosten Gratis voor leden, niet-leden betalen €350,-

Bekijk ook

Workshop ‘De werkkostenregeling in detail’

28 sep

Vanaf 1 januari 2015 pas je de Werkkostenregeling (WKR) toe. Deze nieuwe regeling raakt iedere werkgever. Inmiddels weten we waar de meeste werkgevers tegenaan lopen bij de toepassing van de WKR. Door het toepassen van de nieuwe regeling komen praktische vragen naar boven. Deze vragen en antwoorden komen tijdens de workshop aan bod.

Workshop ‘Privacy, datalekken en de nieuwe privacy verordening’

29 aug

Wat is privacy? En welke regels gelden er voor het verwerken van persoonsgegevens? Wat is een datalek en welke boetes staan er op het niet voldoen aan de privacywetgeving? En wat verandert er in de nieuwe Europese wetgeving? Wil je hier meer over weten? Kom dan dinsdag 29 augustus 2017 naar de workshop “Privacy, datalekken en de nieuwe privacy verordening’.