06 sep 2017

Cursus Continuous Delivery en Continuous Intelligence

2017726

Als lid van Nederland ICT kun je komend najaar tegen een aantrekkelijke korting deelnemen aan de cursus Continuous Delivery & Continuous Intelligence.

Inhoud cursus

Dit is de enige opleiding in Nederland op het gebied van Continuous Delivery & Continuous Intelligence. Je leert wat een Continuous Delivery 3.0 platform is, hoe je dit opzet en verder ontwikkelt, hoe je gebruikersfeedback genereert en dit verwerkt in je agile planning. Daarnaast leer je de belangrijkste processen van het continue integreren. Na afronding van de cursus ben je in staat om Continuous Delivery & Continuous Intelligence succesvol binnen de organisatie uit te rollen.

De cursus bestaat uit 8 achtereenvolgende bijeenkomsten en vindt plaats op woensdagen van 6 september t/m 25 oktober 2017.

Meer informatie over de cursus Continuous Delivery & Continuous Intelligence vind je op de Continuous Delivery & Continuous Intelligence pagina van het NISI. Hier vind je onder andere meer informatie over de inhoud van de bijeenkomsten, de gastsprekers en de exacte cursusdata.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de button op deze pagina. Meer weten? Voor aanvullende informatie over de cursus kun je contact opnemen met Jan Vlietland via e-mail of telefonisch op 030 268 53 98.

06 sep
Locatie Universiteit Utrecht Kosten € 2595,- (excl. btw) voor leden van Nederland ICT. Niet-leden betalen € 2795,- (excl. btw).

Bekijk ook

Workshop ‘Make IT work’

21 nov

Onder invloed van digitalisering is de arbeidsmarkt de afgelopen jaren sterk veranderd. De vraag naar specifieke digitale vaardigheden groeit sneller dan het huidige aanbod bij kan houden. Tegelijkertijd werken veel afgestudeerde hbo’ers niet op een niveau of in een richting die past bij hun opleiding. Het Make IT Work programma van de HvA, waaraan Nederland ICT zich als partner heeft verbonden, lost deze mismatch op door een eenjarig omscholingsprogramma aan te bieden voor ICT-functies.