19 sep 2017

Financieren van je innovatie; de mogelijkheden

2017518

Doorlopende innovatie, internationale ambities en vaak felle concurrentie; om als ICT-bedrijf duurzaam te kunnen blijven groeien is bijna altijd externe financiering nodig. Welke mogelijkheden zijn er én op welke manier zijn deze toegankelijk? Nederland ICT praat je bij en geeft concrete adviezen tijdens een bijeenkomst op 19 september. 

Tijdens de bijeenkomst komen verschillende financieringsmogelijkheden aan bod. Onze partner SUBtracers zal nader ingaan op de verschillende instrumenten en fiscale stimuleringsmaatregelen die er zijn. Regelingen als de WBSOInnovatiebox, MIT, EIA, MIA/VAMIL, Eurostars en Horizon 2020 worden toegelicht. Daarnaast zal de Europese Investeringsbank (EIB) komen vertellen over haar activiteiten. De EIB financiert projecten waarmee de doelstellingen van de Europese Unie kunnen worden gerealiseerd. De Europese Investeringsbank heeft een zogenaamde ‘Triple A-rating’, waarmee het EIB tegen lage rentetarieven geld kan lenen op de kapitaalmarkten. Het EIB leent dat geld zelf tegen gunstige voorwaarden op verschillende manieren uit en is altijd op zoek naar innovatiebedrijven in Nederland met een financieringsbehoefte.

Programma

10.00 uur Welkom
10.05 uur Verschillende financieringsmiddelen
Sander Wolfensberger, Founding Partner Subtracers
10.45 uur Pauze
11.00 uur Aanpak en financieringsmogelijkheden Europese Investeringsbank
Els Sweeney-Bindels, corporate lending EIB
11.45 uur Gelegenheid voor vragen en discussie.
12.00 uur Start netwerklunch

Doelgroep

Deze bijeenkomst is bestemd voor eigenaren, directeuren, innovatiemanagers en controllers van ICT-leveranciers.

Datum en locatie

Deze bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 19 september bij Nederland ICT van 10.00 – 12.00 uur (ontvangst vanaf 9.30 uur), met aansluitend een broodje.

De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden. Niet-leden betalen €350,- (excl. btw).

19 sep
Locatie Nederland ICT Pompmolenlaan 7 Woerden Kosten Gratis voor leden, niet leden betalen €350,- excl. btw.

Bekijk ook

AVG special: workshop ‘De verwerkersovereenkomst in de praktijk’ 

15 mei

Is je verwerkersovereenkomst nog niet Avg-proof? Krijg je talloze verwerkersovereenkomsten van klanten en weet je niet hoe je daarmee om moet gaan? Loop je aan tegen eisen van klanten waar je niet goed aan kunt voldoen of twijfel je of je eigen verwerkersovereenkomst aan de Avg voldoet? Kom dan naar deze praktische workshop over de verwerkersovereenkomst!