25 april 2017

Bijeenkomst Continuous Delivery 3.0; ‘De marktgerichte wijze van continu software leveren’

SOFTWARE PLATFORM

Continuous Delivery is een methode om snel nieuwe software vanaf de programmeur naar de klant uit te rollen. Dit gebeurt door slimme technieken die broncode integreert, test en distribueert. Tijdens deze bijeenkomst laat het Nederlands Instituut voor de Software Industrie (NISI) zien hoe zo’n Continuous Delivery pipeline werkt en welke software je daarvoor nodig hebt.

En als je Continuous Delivery al hebt? Hoe verzamel en analyseer je dan de informatie over het gebruik van de software? En hoe maak je op basis van die analyses een goede afweging over de prioriteit op de backlog? Het NISI geeft antwoord op deze vragen.

Tijdens de workshop wordt tevens een demonstratie gegeven over het Continuous Delivery 3.0 platform dat het NISI, in samenwerking met Universiteit Utrecht en Search4Solutions heeft ontwikkeld.

Deze bijeenkomst geeft een introductie op de cursus Continuous Delivery 3.0, die door het NISI wordt gegeven.

Sprekers

De bijeenkomst wordt verzorgd door dr. Jan Vlietland en Ewan Klomp van het NISI.

Programma

15.00 u. Welkom
15.05 u. Nederlands Instituut voor de Software Industrie
15.15 u. Wat Continuous Delivery is
15.30 u. Continuous Delivery 3.0 cyclus
16.30 u. Vragen en discussie
17.00 u. Afsluiting en netwerkborrel

Doelgroep

Deze bijeenkomst is bedoeld voor technische directeuren, CIO’s, software architecten en lead-developers van ICT-leveranciers.

Datum en locatie

De workshop vindt plaats op 23 mei 2017 bij Nederland ICT, Pompmolenlaan 7 te Woerden van 15.00 tot 17.00 uur, met aansluitend een netwerkborrel.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de inschrijfbutton op deze pagina.