30 juli 2018

Bijeenkomst Beter opdrachtgever- en opdrachtnemerschap, hoe doen we dat?

SAMENWERKING MET DE OVERHEID, DIGITALE OVERHEID

De media staan bol van voorbeelden van ICT-projecten die niet helemaal verlopen zoals verwacht. Vaak betreft het opdrachten bij de overheid, maar ook business to business zijn er over en weer vaak uiteenlopende verwachtingen.

Daarom nemen CIO Platform Nederland en Nederland ICT het initiatief tot een bijeenkomst waar opdrachtgevers en opdrachtnemers samen kunnen nadenken over concrete verbeterpunten. Hoe kan de samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers worden verbeterd? Welke verbeterpunten zijn er in de ogen van opdrachtgevers en hoe kijken opdrachtnemers hier in de praktijk tegenaan? Kom naar de bijeenkomst op dinsdagmiddag 11 september en praat hierover mee.

Waarom?

Het doel van de bijeenkomst is om de relatie tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers in de ICT te verbeteren en zo te komen tot projecten die wèl positieve aandacht te generen.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor leden van CIO of Nederland ICT, en specifiek voor sales directors, account directors Overheid, contractmanagers, leveranciersmanagers, managers Overheid of professionals die betrokken zijn bij aanbestedingen. Uiteraard kun je deze uitnodiging doorzetten naar de betreffende collega.

Wanneer en waar?

Deze bijeenkomst vindt plaats op 11 september 2018 bij Rijkswaterstaat, Derde Werelddreef 1, 2622 HA Delft (routebeschrijving), en duurt van 15.00 – 17.00 uur.

Om 15.00 uur start het programma, met een toelichting over zowel goed opdrachtnemerschap als opdrachtgeverschap vanuit Nederland ICT en het CIO Platform Nederland. Vanuit de praktijk geeft Perry van der Weyde (Rijkswaterstaat) zijn weergave van goed opdrachtgeverschap.

Vervolgens gaat de groep uiteen voor break-out sessies rond vier thema’s van opdrachtgeverschap.

De middag sluiten we af met een centrale terugkoppeling en een borrel die eindigt om 18:00 uur.

Denk jij mee?

Wil jij werken aan een betere relatie tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers? Meld je aan en denk mee!