Nederland ICT heeft voor haar leden een uitgebreid pakket aan diensten, zoals praktische ondersteuning via helpdesks, financieel voordeel via mantelcontracten en workshops.

Nederland ICT Voorwaarden

De Nederland ICT Voorwaarden bevatten spelregels voor het contact tussen leveranciers en opdrachtgevers bij het leveren van producten en diensten. Ze kunnen gebruikt worden voor onder andere IT, SaaS-oplossingen, kantoortechnologie en de ontwikkeling van software en websites. De Nederland ICT Voorwaarden zijn de opvolger van de ICT~Office Voorwaarden.

Bekijk dienst

ICT Milieu

Stichting ICT Milieu is onderdeel van Nederland ICT en organiseert met Wecycle de inzameling en verwerking van ruim 10 miljoen kg afgedankte ICT-apparatuur. ICT Milieu neemt de deelnemers zo veel mogelijk werk uit handen en is de spreekbuis van de ICT-sector als het op milieu aankomt.

Bekijk dienst

Helpdesk Juridisch

Onze juristen geven advies en ondersteuning bij diverse ICT-projecten, aanbestedingen en vraagstukken op het gebied van privacy en het intellectueel eigendomsrecht.

Bekijk dienst

Helpdesk Werkgevers

De Helpdesk Werkgevers biedt leden ondersteuning en advies op het gebied van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, de ICK-CAO, bedrijfsregelingen, veranderende sociale wetgeving, medezeggenschap, reorganisaties en coaching. Daarnaast is er een collectief pensioenfonds voor de digitale sector: TrueBlue.

Bekijk dienst

Helpdesk Financieel

Leden van Nederland ICT kunnen bij de Helpdesk Financieel terecht voor vragen op het gebied van accountancy, belastingadvies en corporate finance. Afhankelijk van de aard van de vragen wordt dit schriftelijk of telefonisch afgehandeld.

Bekijk dienst

Korting voor leden

Leden van Nederland ICT kunnen profiteren van aantrekkelijke kortingen op diverse verzekeringen en diensten voor werkgevers. Hiervoor hebben we mantelafspraken gemaakt met een aantal partnerpartijen.

Bekijk dienst

Helpdesk Subsidies

Leden van Nederland ICT kunnen via onze Helpdesk Subsidies bij partner SUBtracers terecht voor vragen op het gebied van ICT-subsidies, kredieten, fiscale bijdragen en andere vormen van financiering voor het MKB, multinationals, instellingen en (semi-) overheden.

Bekijk dienst