Contact

Nederland ICT
Pompmolenlaan 7
3447 GK Woerden

(0348) 49 36 36
info@nederlandict.nl

KvK: 301 74 840

Routebeschrijving

Vanaf Utrecht (A12), afslag Woerden (afrit 14) 

Ga bij de stoplichten rechtsaf. Rijd door tot het tweede stoplicht en sla hier linksaf. Blijf op de rechterbaan rijden en volg de weg, die naar rechts afbuigt. Neem vervolgens de eerste weg naar links. Je bent nu op de Pompmolenlaan. Na circa 50 meter zie je aan je linkerhand nummer 7. Je kunt aan de voorzijde parkeren.

 

Oplaadpaal voor elektrische auto’s

We beschikken over een oplaadpaal voor elektrische auto’s. Deze vind je aan de voorzijde van ons kantoor, links van de ingang.

Voor meer informatie over de oplaadpaal kun je contact met ons opnemen via 0348 – 49 36 36 of e-mail.

Vanaf Den Haag/Rotterdam (A12), afslag Woerden (afrit 14)

Ga bij de stoplichten rechtsaf en rijd onder het viaduct door. Sla vervolgens bij het derde stoplicht linksaf en blijf op de rechterbaan rijden. Volg de weg die naar rechts afbuigt en neem de eerste afslag naar links. Je bent nu op de Pompmolenlaan. Na circa 50 meter zie je aan je linkerhand nummer 7. Je kunt aan de voorzijde parkeren.

 

Oplaadpaal voor elektrische auto’s

We beschikken over een oplaadpaal voor elektrische auto’s. Deze vind je aan de voorzijde van ons kantoor, links van de ingang.

Voor meer informatie over de oplaadpaal kun je contact met ons opnemen via 0348 – 49 36 36 of e-mail.

Lopend (vanaf station Woerden, ca. 15 minuten)

Ga vanaf het perron de trap op naar de loopbrug en sla linksaf (richting St. Antonius Ziekenhuis). Loop aan het einde van de gang de trap af en sla buiten rechtsaf. Steek de viaduct over fietstunnel en kanaal over, en houd links aan. Ga almaar rechtdoor (je passeert de achterkant van het St. Antonius Ziekenhuis), ook op de rotonde. Volg de weg en neem vervolgens de tweede straat aan je rechterhand. Je bent nu op de Pompmolenlaan. Na circa 50 meter zie je links nummer 7.

img-contact-kaart

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Iedere twee weken versturen we een nieuwsbrief met daarin een overzicht van nieuws en aankomende events. Wil je ook op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de sector en binnen Nederland ICT? Vul dan hier je e-mailadres in.

newsletter