Filter op

Debat YIP/JongEZ: ‘Digitalisering economie en rol overheid’

12 mrt

Hoe denken jonge professionals over de digitalisering van de economie? Gaan we te snel of juist niet snel genoeg? Denken we teveel in risico’s of juist alleen in kansen? Krijgen bedrijven wel genoeg ruimte om te innoveren of is de groei van de grote internationale ICT-bedrijven juist een gevaar voor de economische positie van Nederland? YIP en JongEZ organiseren een debat!

Housewarming nieuw kantoor

13 mrt

Op woensdag 13 maart 2019 organiseren we voor onze leden en relaties een housewarming. Eind vorig jaar zijn we verhuisd van Woerden naar Breukelen en met trots laten we graag ons nieuwe kantoor zien!

Ledenlunch voor directeuren

20 mrt

Nederland ICT organiseert op woensdag 20 maart 2019 een ledenlunch voor directeuren. Voor deze lunch nodigt Nederland ICT zowel de directeuren van nieuwe leden, als nieuwe directeuren van bestaande leden uit.

Avg special: workshop ‘De verwerkersovereenkomst: praktijk en punten van onderhandeling’

28 mrt

Is je verwerkersovereenkomst nog niet Avg-proof? Krijg je talloze verwerkersovereenkomsten van klanten en weet je niet hoe je daarmee om moet gaan? Loop je aan tegen eisen van klanten waar je niet goed aan kunt voldoen of twijfel je of je eigen verwerkersovereenkomst aan de Avg voldoet? Kom dan naar deze praktische workshop over de verwerkersovereenkomst!