Filter op

Workshop ‘Privacy, datalekken en de nieuwe privacy verordening’

29 aug

Wat is privacy? En welke regels gelden er voor het verwerken van persoonsgegevens? Wat is een datalek en welke boetes staan er op het niet voldoen aan de privacywetgeving? En wat verandert er in de nieuwe Europese wetgeving? Wil je hier meer over weten? Kom dan dinsdag 29 augustus 2017 naar de workshop “Privacy, datalekken en de nieuwe privacy verordening’.

YIP Strandborrel

07 sep

Kom langs tijdens deze exclusieve netwerk borrel voor Young ICT professionals op het strand en los één van de grootste problemen momenteel in softwareontwikkeling op tijdens de workshop!

Financieren van je innovatie; de mogelijkheden

19 sep

Doorlopende innovatie, internationale ambities en vaak felle concurrentie; om als ICT-bedrijf duurzaam te kunnen blijven groeien is bijna altijd externe financiering nodig. Welke mogelijkheden zijn er én op welke manier zijn deze toegankelijk? Nederland ICT praat je bij en geeft concrete adviezen tijdens een bijeenkomst op 19 september.

Bijeenkomst ‘Ontwikkelingen in de inkomenszekerheid’

03 okt

Als werkgever word je geconfronteerd met de gevolgen van verzuim, langdurige ziekte en arbeidsongeschiktheid van medewerkers, zelfs tot ver na het aflopen van een dienstverband. Wil je inzicht hebben in de impact van de wijzigingen in de sociale zekerheid voor je organisatie en in de (financiële) risico’s hiervan? En welke stappen je moet ondernemen om deze risico’s te beperken en te beheersen?