• Nederland ICT - Datacenter

NEDERLAND ICT

Voor de digitale economie

We gaan verhuizen!

Per 1 november a.s. gaat Nederland ICT verhuizen naar een prachtige locatie aan de A2 in Breukelen. Ons nieuwe adres:

De Corridor 5 in Breukelen (in het ‘Xerox-pand’ te vinden nabij het kenmerkende Van der Valk-hotel).

Nederland ICT

Nederland ICT is de branchevereniging van de ICT-sector. Onze leden zijn actief in alle lagen van de digitale economie: infrastructuur, telecom, hardware, software en dienstverlening. We komen op voor de belangen van de branche in volle breedte, van MKB tot multinationals. Dat doen we met dienstverlening, belangenbehartiging, workshops en netwerkevents.

Columns en Opinie

  • Column:

    “Om de digitale kloof in het onderwijs op te lossen, moeten we dus de kloof in de hele samenleving aanpakken. Kinderen hebben niet alleen docenten maar ook rolmodellen nodig…”

    Lotte de Bruijn
    Directeur Nederland ICT

    Lees verder…

Actueel

Nederland daalt op WEF ranglijst, wat zegt dat over ons innovatiebeleid?

Nederland zakt uit de top-5 in de nieuwe Global Competitiveness Index van het World Economic Forum. Deze jaarlijkse ranglijst van de meest concurrerende economieën wordt gezien als belangrijke indicator voor beleidsmakers. Opvallend aan de daling is dat de overall score van Nederland wel is gestegen. De scores van andere landen stijgen nog harder. Vooral innovatie blijkt een zwakke plek van Nederland te zijn. En dat is een zorgwekkende constatering. Welke verbeterpunten voor het Nederlandse innovatiebeleid kunnen we uit het rapport afleiden?

Aanbieder van communicatiediensten? Kom dan naar de relatiedag van AIVD

28 nov

Nederland ICT en de AIVD organiseren een relatiedag over de Wiv 2017 voor aanbieders van communicatiediensten (van lidbedrijven van Nederland ICT). De middag start om 14.00 uur met het oplichten van een tipje van de sluier over het werk van de AIVD. Daarna gaan jullie in gesprek met elkaar over de interpretatie van de Wiv 2017 en de samenwerking daarin. De middag wordt afgesloten met een borrel.