• Nederland ICT - Datacenter

NEDERLAND ICT

Voor de digitale economie

Lid worden

Waarom je lid moet worden en wat Nederland ICT je te bieden heeft?
We geven je 10 redenen!

Nederland ICT

Nederland ICT is de branchevereniging van de ICT-sector. Onze leden zijn actief in alle lagen van de digitale economie: infrastructuur, telecom, hardware, software en dienstverlening. We komen op voor de belangen van de branche in volle breedte, van mkb tot multinationals. Dat doen we met dienstverlening, belangenbehartiging, workshops en netwerkevents. Benieuwd naar de successen en hoogtepunten van het afgelopen jaar? Bekijk ons jaaroverzicht van 2018!

Columns en Opinie

  • Column:

    “Als ICT-ondernemer kun je niet meer om de politiek heen. Het belang van digitale technologie wordt steeds groter en daarmee groeit de behoefte van overheden om de digitale wereld te vangen in wetten en regels…”

    Lotte de Bruijn
    Directeur Nederland ICT

    Lees verder…

Actueel

Debat YIP/JongEZ: ‘Digitalisering economie en rol overheid’

12 mrt

Hoe denken jonge professionals over de digitalisering van de economie? Gaan we te snel of juist niet snel genoeg? Denken we teveel in risico’s of juist alleen in kansen? Krijgen bedrijven wel genoeg ruimte om te innoveren of is de groei van de grote internationale ICT-bedrijven juist een gevaar voor de economische positie van Nederland? YIP en JongEZ organiseren een debat!

Onze tips aan jou voor de Conferentie Nederland Digitaal

Ben jij geïnteresseerd in de laatste technologische ontwikkelingen? En praat je graag mee over de manier waarop deze onze maatschappij en economie in hoog tempo veranderen? Kom dan zeker naar de eerste Conferentie Nederland Digitaal, van 18 tot en met 21 maart in Theater Gooiland in Hilversum. We wijzen je graag de weg in het volle programma.