Nederland ICT

Voor de digitale economie

Nederland ICT

Nederland ICT is de branchevereniging van de ICT-sector met ruim 550 aangesloten bedrijven. Onze achterban vertegenwoordigt circa € 30 miljard aan omzet. Met leden van groot tot MKB, uit alle segmenten van de ICT-sector is Nederland ICT dé belangenbehartiger en vertegenwoordiger van de branche in volle breedte.

Columns en opinie

Actueel

Whitepaper Biometrie en urenmanagement

De leveranciers van urenmanagement- en tijdregistratiesystemen, verenigd Tijdplein.nl, een ledennetwerk van Nederland ICT, willen graag met deze whitepaper duidelijkheid geven over de mogelijkheden van biometrie en de factoren die van invloed zijn op privacy en veiligheid.

Whitepaper Biometrie en urenmanagement

Analyse: hoe digitaal is het programma van de VVD?

De VVD presenteerde vorige week een optimistisch programma. De partij stelt dat ‘het fundament weer op orde is’ en dat we de komende jaren daarop verder moeten bouwen. Daar horen klassieke thema’s bij als de economie, zorg en veiligheid, maar het programma heeft ook aandacht voor innovatie en duurzaamheid. Welke rol ziet de partij daarbij voor ICT? We legden het programma langs de meetlat van ons Manifest voor de Digitale Economie.