Content Hoofdnavigatie Servicelinks Zoeken
Homepage van Nederland ICT Branchevereniging van ICT-bedrijven in Nederland
Nieuws

Home

Nieuws


Deel deze pagina via Twitter Deel deze pagina via Facebook Deel deze pagina via LinkedIn

Maak kennis met onze nieuwe leden

4 apr 2012 om 13:09

ICT~Office heeft de afgelopen periode wederom een aantal nieuwe leden mogen verwelkomen. De nieuwe leden worden hieronder kort aan u voorgesteld:

 • Agritect Advies b.v. (Waddinxveen) - Agritect Advies is een onafhankelijke dienstverlenende onderneming, gericht op advisering, projectmanagement, (interim-)management en ondersteuning, van systeemontwikkeling tot en met implementatie van ICT-systemen.
  Website: www.agritect.nl
 • AVANCE ICT Services b.v. (Breukelen) - AVANCE ICT Services levert ICT-specialisten op detacherings- en 'detavast'-basis. Daarnaast levert men diensten als Managed Services en Apple Support.
  Website: www.avance.nl
 • AVANCE Connectivity Solutions b.v. (Son) - AVANCE Connectivity Solutions is 'solution partner' op het gebied van ICT-infrastructuren met als specialisme innovatieve Unified Communications- en VoiP-oplossingen. Het bedrijf adviseert en ondersteunt klanten bij ontwerp, implementatie, beheer en verdere ontwikkeling van hun ICT-omgevingen.
  Website: www.avance.nl
 • Contractors b.v. (Arnhem) - Contractors ontwikkelt software voor technisch facilitair beheer van vastgoed. De software is met name bedoeld voor strategisch voorraadbeheer van grotere, veelal landelijke portefeuilles en het 'track and trace' volgen van uitvoerende partijen.
  Website: www.contractors.nl
 • Encis b.v. (Hoorn) - Encis levert en faciliteert zakelijke ICT-oplossingen en is gespecialiseerd in clouddiensten, IT-infrastructuur en VOIP.
  Website: www.encis.nl
 • Hakro-Oostenberg-Nijkerk b.v. (Deventer) - Hakro importeert en exporteert computergeheugenapparatuur/randapparatuur voor computers.
  Website: www.hon.nl
 • HTC Netherlands b.v. (Utrecht) - HTC ontwerpt en produceert innovatieve telefoons die aansluiten bij de levensstijl en behoeften van individuen.
  Website: www.htc.com
 • iWriter b.v. (Eindhoven) - iWriter ontwikkelt en levert oplossingen voor bewaking van huisstijl, creatie van documenten en beheer van sjablonen voor zowel Microsoft Office als Open Office. Zowel bedrijfsleven als overheid gebruikt iWriter voor het samenstellen van hun documenten, e-mail en presentaties.
  Website: www.iwriter.nl
 • Luminis Groep b.v. (Apeldoorn) - Luminis levert producten en diensten op het snijvlak van softwaretechnologie (met name internettechnologie), business en organisaties.
  Website: www.luminis.eu
 • Transcend Information Europe b.v. (Rotterdam) - Transcend is een wereldwijde leider op het gebied van opslag- en multimediaproducten en biedt daarbij zowel consumenten- als bedrijfoplossingen.
  Website: http://nl.transcend-info.com

 

De complete ledenlijst van ICT~Office kunt u bekijken op www.ictoffice.nl/leden. Staat het logo van uw bedrijf nog niet op de ledenlijst? Stuur dan uw bedrijfslogo aan Miranda Zwijnenburg: miranda.zwijnenburg@ictoffice.nl.

 

Trefwoorden bij dit artikel

Over Nederland ICT
Nederland ICT is (mede)initiatiefnemer van:
iBestuur congres
Bescherm je bedrijf
Avond van de digitale economie